Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De cirkel - Dave Eggers

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Dutch Media uitgevers
 • ISBN:
  9789048819911
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd
 • Rubriek:
 • Jaar:
  2013

De cirkel

Dave Eggers

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd  Tweedehands vanaf € 14,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

De Cirkel is DWDD boek van de maand november 2013

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Mae laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de groepsactiviteiten en de feestjes, de oneindige mogelijkheden – zelfs als ze het leven buiten de campus langzaam uit het oog verliest, een ontmoeting met een collega haar in verwarring brengt, en haar bijdrage aan de Cirkel steeds meer openbaar wordt.

De Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.

Perscitaten
'Eggers verzint niets. Hij gaat uit van het bestaande en gaat gewoon een stapje verder. Dat maakt zijn boek ook zo relevant, en angstaanjagend.' De Morgen ****

'Misschien wordt de term “een verontrustend boek” soms wat lichtvaardig gebruikt. In het geval van De Cirkel lijkt het haast een understatement' De Volkskrant **** - See more at: http://www.lebowskipublishers.nl/boek/De-Cirkel-T2927.html#sthash.C2Ha8wNT.dpuf

Dave Eggers
Dave Eggers is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (finalist Pulitzer Prize), Zeitoun en Wat is de Wat (finalist National Book Critics Circle Award en winnaar Prix Médicis). Hij is tevens de drijvende kracht achter McSweeney’s en 826 Valencia, en won in 2008 de Ted Prize. In 2012 verscheen de indrukwekkende roman Een hologram voor de koning, die verfilmd wordt door regisseur Tom Tykwer (Cloud Atlas) met Tom Hanks in de hoofdrol. Op 8 oktober 2013 verscheen in de Verenigde Staten zijn nieuwe roman De Cirkel, een spraakmakende roman die nu al veel discussie oproept over issues als privacy, transparantie en de rol van de sociale media. In Nederland verscheen De Cirkel op 11 november. Dave Eggers woont met zijn gezin in Californië.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 14,50

DWDD-sticker op omslag, verder goed exemplaar

Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht