Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De Diepvriesman - Lex Boon

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Singel Uitgeverijen
 • ISBN:
  9789462251021
 • Luisterduur:
  1 uur 8 min.
 • Bindwijze:
  MP3 (luisterboek)
 • Publicatiedatum:
  feb 2014

De Diepvriesman

Lex Boon

Beoordeel dit boek als eerste!
Luisterboek (MP3) (luisterboek)   Nieuw vanaf € 2,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

In Nederland, Colorado, een dorpje aan de rand van de Rocky Mountains, ligt al twintig jaar een bevroren lijk in een schuurtje.

Deze frozen dead guy is de opa van Trygve Bauge, een buitenissige Noorse immigrant. Begin jaren negentig wil hij in Colorado een ‘cryonisme-instituut’ beginnen. Het idee: ‘patiënten’ kunnen zich laten invriezen en vervolgens de dag afwachten dat ‘vrienden van de toekomst’ ze weer tot leven wekken. Zijn overleden opa is zijn eerste klant.

In 1994 wordt Trygve Bauge Amerika uitgezet. Zonder dat de inwoners van Nederland er weet van hebben, blijft zijn opa achter in het schuurtje. Vanuit Noorwegen moet Trygve nu op zoek naar iemand die iedere maand een lading droogijs (-78°C) in de kist van de ‘diepvriesman’ kan deponeren. En zo komt Bo Shaffer, in het dagelijks leven klusjesman en wietteler, aan het meest wonderlijke bijbaantje van zijn leven: de frozen dead guy ook daadwerkelijk frozen houden. Zeventien jaar gaat dat goed, maar dan gebeurt het onvermijdelijke: Trygve en Bo krijgen knallende ruzie.

De Diepvriesman speelt zich af in de wereld van het (amateur)cryonisme en vertelt het wonderlijke en waargebeurde verhaal van een lijk in een schuurtje en een stel excentriekelingen die tegen wil en dank tot elkaar zijn veroordeeld.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Vestiging
Prijs
Centraal Magazijn
Luisterboek
€ 2,99

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht