Doorgaan naar inhoud

De doula

emotionele steun bij je bevalling

De doula - Saskia Bruyn, Thea van Tuyl
Paperback
Nieuw vanaf 16,00

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
16,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Het begrip 'doula' (zwangerschaps- en bevallingscoach) duikt de laatste tijd vaak op in de media. Maar wat is een doula? Wat kan zij voor je doen? Voor wie is het verstandig om een doula te nemen? Hoe vind je er één?

De Doula is een handzaam boek voor aanstaande ouderparen en alleenstaande zwangeren waarin het nieuwe beroep van de doula wordt belicht. Aan bod komen de rol van de doula vóór, tijdens en na de bevalling en het wetenschappelijk onderzoek dat bewijst dat de doula bijdraagt aan een aangenamere en veiligere bevalling. Daarnaast wordt de plek van de doula in het 'team' rondom de bevalling nader uitgelegd.
Kortom: een must-have als je zwanger bent en piekert over je bevalling en een ideaal cadeautje voor een zwangere vriendin of familielid.
Kortom: een must-have als je zwanger bent en piekert over je bevalling en een ideaal cadeautje voor een zwangere vriendin of familielid.

Saskia Bruyn is tekstschrijver, webmaster van doula.nl en ervaringsdeskundige; in 2000 beviel zij van dochter Eddi met hulp van een doula.
Thea van Tuyl is medeoprichter van de doula-opleiding in Utrecht. Zij is door haar jarenlange betrokkenheid bij de Vereniging Samen Bevallen en het European Network of Childbirth Associations uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van zwangerschap en bevallingen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.