Doorgaan naar inhoud

De goede psychopaat [e-Book]

handboek voor succes

De goede psychopaat - Kevin Dutton, Andy McNab
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Wat is een goede psychopaat? En hoe kan het leren denken als een psychopaat je vooruithelpen?

Professor Kevin Dutton bestudeert al zijn hele carrière psychopaten. Toen hij SAS-held Andy McNab tijdens een onderzoeksproject ontmoette, deed hij een verrassende ontdekking. McNab is een gediagnosticeerd psychopaat, maar wel een goede psychopaat. In tegenstelling tot een slechte psychopaat is hij in staat om bepaalde eigenschappen, zoals meedogenloosheid, onbevreesdheid, geweten en empathie, te versterken of te onderdrukken. Zo haalt hij het beste uit zichzelf – en anderen – in allerlei verschillende situaties.

De bijzondere ervaringen van McNab en de expertise van Dutton laten zien hoe een psychopaat denkt en wat dat voor ons kan betekenen. Wat willen we werkelijk in dit leven en hoe kunnen we kwaliteiten als charme, rust onder druk, zelfvertrouwen en moed ontwikkelen en gebruiken om te krijgen wat we willen? De goede psychopaat is een uniek en vermakelijk handboek dat je de weg wijst naar zelfontplooiing in zowel je privéleven als je carrière.

Bestsellerauteur Andy McNab, bekend van de thrillerreeks rond actieheld Nick Stone, is het pseudoniem van een voormalig Brits Special Air Service-soldaat. Hij werd wereldberoemd toen hij na de Eerste Golfoorlog in 1993 zijn verslag van de mislukte SAS-missie Bravo Two Zero publiceerde. Voor deze missie ontving hij o.a. de Distinguished Conduct Medal.

Professor Kevin Dutton is onderzoekspsycholoog aan het Calleva Research Centre for Evolution and Human Science van de universiteit van Oxford. Eerder schreef hij het boek De lessen van de psychopaat.

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Lev.
  • ISBN:
    9789044973327
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    416
  • Druk:
    2
  • Publicatiedatum:
    November 2014
  • Rubriek:

Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.