Doorgaan naar inhoud

De Hartbewaakster

De Hartbewaakster - Elle van Rijn
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

'Toen het bericht op het nieuws kwam wist ik meteen dat ik degene was die ze zochten. De oproep was aan mij gericht. Er was alleen één probleem: ik kon niet bewijzen dat ik de bezitter was van het winnende lot.'

Anna leeft haar leven op uiterst zorgvuldige wijze. Ze doet haar best om niet op te vallen, ze is vriendelijk en behulpzaam, ze draait dubbele diensten in het ziekenhuis op de hartafdeling, ze bezoekt om de dag haar demente vader in het verzorgingstehuis en de enige seksuele escapades die ze heeft, zijn virtueel. Kortom een vrouw waar niemand wat op aan te merken kan hebben. Maar dan wint ze de loterij - of beter gezegd: ze heeft ooit het winnende lot in haar bezit gehad. In elk geval komt er een einde aan Anna's kleurloze bestaan en stapt ze in een wervelstorm vol spanning, moed, wanhoop, angst en liefde.

Elle van Rijn studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en speelde in verschillende theaterstukken en musicals (The Housetrap, Nonsense). Daarnaast kent het grote publiek haar als de comédienne uit Sam Sam, de film Liever verliefd en als drama-actrice in GTST. In 2006 debuteerde ze met de roman De tragische geschiedenis van mijn succes. Ze heeft een wekelijkse column in Flair.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Contact
  • ISBN:
    9789025427764
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Aantal Pagina's:
    269
  • Publicatiedatum:
    Juli 2008
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.