Doorgaan naar inhoud

De naakte aap

De naakte aap - Desmond Morris
Paperback
Tweedehands vanaf 20,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
20,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

DESMOND MORRIS DE NAAKTE AAP
Een boek dat geen mens mag missen
Wat is de mens voor een dier? Dat is de vraag die Desmond Morris zich in dit boek stelt. Door de ogen van deze briljante observator zien we wie we werkelijk zijn: een aap die zich weliswaar heeft losgeworsteld van zijn oorsprong, maar die nog steeds gedreven wordt door zijn oude driften. Of het nu gaat om het grootbrengen van onze kinderen, ons eetgedrag of ons seksleven, we zijn minder verschillend van onze soortgenoot dan we misschien zouden willen.
De naakte aap is een klassieker die de manier waarop we naar onze eigen soort kijken voor altijd heeft veranderd. Het is een van de opzienbarendste en meest gelezen beschouwingen over de mens en zijn gedrag, die niets aan relevantie heeft ingeboet. De naakte aap verdient zijn positie naast The Origin of Species van Charles Darwin.
DESMOND MORRIS is zo loog en gedragsonderzoeker. In London Zoo zette hij een onderzoeksgroep op om het gedrag van zoogdieren te bestuderen. Dit vormde de basis voor zijn boek, De naakte aap, dat wereldwijd een bestseller werd. Daarna schreef hij nog een groot aantal succesvolle boeken en maakte documentaires over het gedrag van mensen en dieren.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.