Doorgaan naar inhoud

DNA-match

doorbraak in spraakmakende misdaadzaken

DNA-match - Lex Meulenbroek, Paul Poley
Paperback
Vanaf 7,90

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop VoordeelboekWeb only

Centraal Magazijn
7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? Hoe werkt het Nederlandse CSI eigenlijk? In DNA-match beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland, waarbij DNA voor een doorbraak zorgde, zoals bij de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra. De auteurs reconstrueren het misdrijf en de spannende weg naar de ontknoping via persoonlijke, vaak aangrijpende verhalen van nabestaanden, verdachten, rechercheurs, officieren van justitie, advocaten, forensisch experts, rechters en andere betrokkenen.

DNA-match is een verzameling spannende, waargebeurde verhalen uit de boezem van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het geeft een unieke inkijk in de wereld van het Nederlandse CSI en is een toegankelijk geschreven, meeslepend boek. Een absolute must voor een ieder die geïnteresseerd is in true crime.

'Een must voor politici, politie, journalisten, burgerspeurders en... vooruit... complotdenkers. Superboek.' - Peter R. de Vries op Twitter

'Interessant, kloek boek.' - Jeroen Pauw in P&W.

'Een fraai boek van een gedreven toponderzoeker.' - Elsevier




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.