Doorgaan naar inhoud

Eeuwig goud [e-Book]

Het verhaal over de olympische titel en het leven erna

Eeuwig goud - Ron Zwerver
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Eeuwig goud van oud-volleyballer Ron Zwerver is een persoonlijke terugblik op een ongeëvenaarde prestatie. Het is het openhartige verhaal van de beste Nederlandse volleyballers aller tijden.

De weg naar het olympisch goud van de Nederlandse volleyballers in Atlanta 1996 begint ergens midden jaren tachtig. Supertalent Ron Zwerver treedt toe tot een unieke groep uiterst getalenteerde volleyballers die samen trainen in een ambitieuze constructie die bekend zou komen te staan als het Bankrasmodel. Heel Nederland volgt de verrichtingen van de volleyballers. Waar het in ’92 nog misgaat, lukt het in 1996 wel: goud!

De jaren van voorbereiding gaan niet altijd van een leien dakje. Er zijn successen, maar er is ook frictie. Er is talent, maar ook gebrek aan ervaring. Spelers en trainers gaan en komen. In Eeuwig goud blikt Ron Zwerver na 25 jaar terug op wat gezien mag worden als een ongeëvenaarde prestatie.

Openhartig vertelt hij over zijn inzet, zijn twijfels, zijn irritaties en zijn overwinningen. De weg naar het goud was voor hem een leerproces en hij wil nu zijn ervaringen delen met iedereen die ambities heeft.

In Eeuwig goud blikt oud-topvolleyballer Ron Zwerver openhartig terug op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta en de gouden medaille die Oranje daar won: een ongeëvenaarde prestatie.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.