Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Extreem zeilen - O. Dewar

Specificaties

 • Auteur:
 • ISBN:
  9789059206595
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd
 • Aantal Pagina's:
  160
 • Genre:
  Sport

Extreem zeilen

O. Dewar

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd  Tweedehands vanaf € 20,00.

Omschrijving

De kracht en schoonheid van de zee vormen al eeuwenlang een inspiratie voor de mens. In de tijd van de grote ontdekkingsreizen, de 15e en 16e eeuw, streefde de mens ernaar nog niet in kaart gebrachte gebieden te veroveren en nieuwe wateren te ontdekken, waarvoor dikwijls de hoogste prijs betaald werd. Miljoenen mensen genieten nu van het zeilen en weinig andere sporten brengen zoveel passie naar boven of vergen zoveel moed door het omgaan met de vele onvoorspelbare elementen.

In Extreem zeilen varen we rond de wereld op zoek naar het extreemste maritieme kunst- en vliegwerk. Zo verbinden we de vroege pioniers van het zeilen en hun hedendaagse hightech afstammelingen met elkaar. Dit boek verenigt de verschillende disciplines binnen de sport met elkaar (in de kustwateren, op zee, solo en met volledige bemanning, met grote jachten en kleine zeilboten) en onthult de omgeving die de mens heeft geïnspireerd om de grenzen van het menselijke uithoudingsvermogen op te zoeken. Ontzagwekkende indrukken en verhelderende citaten geven de ware geest van zeilen onder extreme omstandigheden weer.

Extreem zeilen beschrijft in elf hoofdstukken wereldberoemde wedstrijden, zoals de Volvo Ocean Race en The America’s Cup Challenge, solozeilen om de wereld (waaronder de Vendée Globe), volledig bemande zeewedstrijden, zoals de Sydney-Hobart en de Global Challenge, recordbrekers en de woeste Zuidelijke IJszee. Het boek eindigt zijn reis met een blik op wat er gebeurt als het allemaal vreselijk misgaat en met een lijstje overlevingstips, wijze woorden en lastige kwesties. Extreem zeilen is zowel een diepgaande gids langs de meest veeleisende wedstrijden in de sport als een unieke verzameling adembenemende foto’s.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht