Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Getting things done - David Allen

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Academic Service
 • ISBN:
  9789052616261
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  17,1 x 24,0 x 1,8 cm
 • Gewicht:
  517 gram
 • Aantal Pagina's:
  220
 • Genre:
  Management & Economie
 • Jaar:
  2007

Getting things done

prettig en efficient werken zonder stress

David Allen

Beoordeel dit boek ook!
Paperback  Tweedehands vanaf € 15,00.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Getting things done is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten, maar regel ze nu! David Allen laat in dit boek zien hoe u uw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk wordt wat u waar en wanneer kunt doen. Zo beslist u altijd gemakkelijk wat op dat moment de nuttigste tijdsbesteding is. Het idee van Allen is simpel: uw vermogen om productief te zijn is recht evenredig aan uw vermogen om te ontspannen. Alleen als uw hoofd leeg is en uw ideeën georganiseerd zijn, kunt u productief zijn zonder stress en uw creativiteit laten werken.

Dit boek is een praktische training om uw leven prettig en efficiënt in te delen. Allen leert u:- de keuze te maken om iets direct te doen, het uit te stellen of te delegeren en zo uw inbakje leeg te werken;- doelen te stellen en doelgericht te blijven als de situatie verandert;- projecten te herkennen en te plannen;- uw e-mail en papierwerk te organiseren;- u prettig te voelen als u iets niet doet.

David Allen is algemeen directeur van de David Allen & Co en heeft meer dan twintig jaar ervaring als managementconsultant, executivecoach en opleider. Hij wordt een van 's werelds meest invloedrijke denkers genoemd op het gebeid van productiviteit. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in Fast Company, Fortune, de Los Angeles Times en vele andere publicaties. ?Getting things done wordt na het lezen van dit boek een onderdeel van je leven. Je wilt niet meer terug naar de overvolle emailbox of de stapels met oude “dingen”. David Allen leert je in vijf stappen hoe je van chaos tot orde komt. Niet eenmalig, maar blijvend.’Frank Meeuwsen, lifehacker

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 15,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

4 van 5 sterren

Gebaseerd op 1 beoordeling.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht