Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Groene architectuur - Cayetano Cardelus

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Librero
 • ISBN:
  9789463592062
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd met stofomslag
 • Aantal Pagina's:
  335
 • Genre:
  Architectuur
 • Jaar:
  2019

Groene architectuur

Moderne en duurzame gebouwen

Cayetano Cardelus

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd met stofomslag  Vanaf € 19,95.

Omschrijving

In de 20e eeuw lijkt het bewustzijn van de internationale gemeenschap wat betreft de noodzaak de natuur en haar bronnen te respecteren en beschermen praktisch onomkeerbaar. Bewegingen en initiatieven die zijn gebaseerd op duurzaamheid zijn tot in alle delen van de maatschappij doorgedrongen en verwerkt in publieke verordeningen. Vanwege de verantwoordelijkheid voor het creëren van werkomgevingen die in harmonie zijn met de aarde, is het toepassen van duurzaamheidsprincipes belangrijk in de architectuur.
De projecten in dit boek zijn uitstekende voorbeelden van hoe de vele facetten van duurzaamheid kunnen worden toegepast op het gebied van architectuur. We hebben geprobeerd kwantificeerbare factoren te benadrukken, zoals optimale energie-efficiency. Maar ook minder tastbare zaken krijgen aandacht, zoals de respectvolle en harmonieuze integratie van architectuur in de natuurlijke omgeving en sociale bestendigheid, die in meerdere of mindere mate in alle projecten in dit boek aanwezig zijn en die nauw zijn verbonden met duurzaamheid.
De in dit boek voorgestelde projecten van verschillende types en groottes uit 23 landen en van 30 studio’s reflecteren allemaal een speciale benadering van het milieu en laten zien dat duurzaamheid in architectuur een mondiale en steeds groeiende beweging vertegenwoordigt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Voorraad
Prijs
Rotterdam
5
€ 19,95
Leiden
5
€ 19,95
Mechelen
2
€ 19,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht