Doorgaan naar inhoud

Groeten van Thuis

tien jaar boodschappen van de Groep

Groeten van Thuis - S. Rother
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

"De mensheid verlaat een wereld van dualiteit en gaat een veld van trialiteit binnen, waar het lichte en donkere zelf in evenwicht wordt gebracht door een nieuwe verbinding met het hoger zelf. Dit is een opwindende, maar soms ook beangstigende tijd, want het betekent dat mensen in hun eigen kracht moeten gaan staan als bewuste scheppers. Wij zijn hier om jullie een krachtig beeld te geven van de menselijke ervaring. Dat beeld is noch goed, noch verkeerd, want in een veld van trialiteit hebben jullie geen behoefte meer aan deze tegenstellingen."

"Wij vragen jullie om ons niet te volgen, want het spel van 'volg de leider' loopt nu ten einde, terwijl het spel van 'volg jezelf' net is begonnen. Wanneer jullie naar Huis terugkeren, zullen jullie als helden worden begroet, omdat jullie het aangedurfd hebben het spel van vrije keuze te spelen."

Espavo
de Groep

De inhoud van dit boek kreeg Steve Rother gedurende tien jaar door als goddelijk geïnspireerde maandelijkse boodschappen. Deze boodschappen kwamen van een groep warme en liefdevolle spirits die hij eenvoudig de Groep noemt. De boodschappen zijn vanaf 1996 maandelijks op internet te lezen onder de naam Bakens van Licht. Voor dit boek is een groot aantal herschreven of uitgebreid.


Steve Rother reist met zijn vrouw Barbara de hele wereld over, en samen verzorgen zij seminars in vele landen. Ze zijn ook diverse keren uitgenodigd om voor de Verenigde Naties in New York en Wenen te spreken en daar live te channelen!


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.