Doorgaan naar inhoud

Hans Klok

Het leven achter de illusie

Hans Klok - Marcel Langedijk
Paperback
Tweedehands vanaf 14,50. Nieuw vanaf 22,99

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
14,50
Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
14,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
22,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Hans Klok is al meer dan dertig jaar een begrip in de internationale showbizz en een constante factor in onze eigen polderentertainmentindustrie. Al vanaf begin jaren negentig treedt hij onafgebroken op over de hele wereld: van China tot Frankrijk, van Duitsland tot Las Vegas, van Engeland tot een circustent op een verwaaid industrieterrein in de Hollandse provincie.

In eigen land is hij al vele jaren een echte BN’er – te zien in talkshows, reclames, quizshows en op rode lopers als goedlachse, aimabele publieksfavoriet. Soms vergeten we daarom misschien wel eens dat hij behoort tot de top drie van beste illusionisten ter wereld, vergelijkbaar met legendes als David Copperfield en Siegfried & Roy. Een echte vakman, al vanaf zijn vroegste jeugd geobsedeerd door de magie en de geschiedenis van zijn metier. Ook nu nog is hij dagelijks vol overgave in de weer met nieuwe trucs: bouwen, repeteren, verfijnen.

Ondanks dat hij nog altijd op de top van zijn kunnen is, beginnen ook voor The World’s Fastest Magician de jaren te tellen: lange dagen en nachten op tour, blessures die opspelen, een blousje dat inmiddels wat strak om de buik zit. Journalist Marcel Langedijk volgde Hans Klok een jaar lang op de voet, op zoek naar de man en de wereld achter de illusie. Hans Klok is een goudeerlijk, geestig en onweerstaanbaar verhaal over de avonturen van een van de meest authentieke entertainers die ons land rijk is.






Recensies

Gemiddelde waardering

4,33 van 5

Gebaseerd op 6 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.