Doorgaan naar inhoud

Happy hour [e-Book]

Happy hour - Jessica Lutz
e-Book
Nieuw vanaf 9,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,95
Download direct dit e-book

Omschrijving

Literaire thriller

Maandelijks kruipt de keurige Jean-Pierre in een andere huid om aan de sleur van zijn huwelijk te ontsnappen. Hij denkt dat zijn spel de ideale oplossing is om weer pit in zijn leven te krijgen zonder zijn status in gevaar te brengen. Wanneer zijn vrienden hem een verrassing aanbieden, begaat hij zonder het te willen een misdaad. Of wilde hij het wel?

Zijn leven ontaardt in een radeloze zoektocht naar zijn slachtoffer, maar ook naar de grenzen van wat toelaatbaar is in seks. Wanneer hij in zijn werk als ambtenaar bij het ministerie van Justitie onderzoek gaat doen naar kinderprostitutie, komt hij in een benarde positie terecht. Oog in oog met zijn geweten en de Haagse onderwereld verliest hij alles wat hem dierbaar is.

In deze psychologische thriller verkent Lutz de duistere kant van het mannelijk brein. Razend spannend tot op de laatste pagina.

Jessica Lutz (Delft, 1962) was vanaf 2003 correspondent in Turkije voor het NOS-Journaal. In 2008 publiceerde ze Gezichten uit Istanbul Verhalen uit en tussen twee continenten bij Conserve. In 2006 verscheen een verhaal van haar in de non-fictiebundel Tales from the Expat Harem, foreign women in modern Turkey, een bestseller zowel in Turkije als de Verenigde Staten. Happy Hour is haar thrillerdebuut.


Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  PixelPerfect Publications
 • ISBN:
  9789078124740
 • Bindwijze:
  EPUB
 • Aantal Pagina's:
  312
 • Druk:
  Heruitgave
 • Publicatiedatum:
  Maart 2011


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.