Doorgaan naar inhoud

Het geheim van slanke mensen

eten wat je wilt... en afvallen

Het geheim van slanke mensen - Mieke Kosters
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het geheim van slanke mensen Eten wat je wilt¿ én afvallen Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven krijg je altijd hetzelfde antwoord: ¿Ik hoef er niets voor te doen: ik eet wat ik wil en ik kom niet aan¿. Dat is toch niet eerlijk, hoe doen ze dat? Eet jij absoluut niet alles wat je wilt, let jij altijd op en wil je graag afvallen omdat je helaas niet zo¿n slanke geluksvogel bent? Dan is er goed nieuws. In Het geheim van slanke mensen ontdek hoe je: ¿ik eet wat ik wil en ik kom niet aan¿ toepast in je eigen situatie. Dat betekent eten wat je wilt en gemiddeld een kilo per week afvallen. Afslanken is nog nooit zo leuk geweest Het geheim van slanke mensen is een nieuwe en complete afvalmethode: over slank kiezen, goed voor jezelf zorgen en over eten wat jij lekker vindt. Het is vernieuwend, hip, eerlijk, zelfbewust en past bij jou! Dag moeten, niet mogen en afzien, hallo genieten en bewust kiezen. Alles mag! Zij kennen het geheim al¿ Astrid: ¿Ik eet elke dag chocola en ben nu 12 kilo kwijt. Heerlijk! Wat er veranderd is? Ik kies en geniet bewuster. Dit is absoluut mijn eetstijl voor de rest van mijn leven¿. Pauline: In 8 weken, ben ik probleemloos 9 kilo afgevallen. Het mooiste is dat ik elke week gewoon drink op de vrijdagmiddagborrel: ik weet nu wat slimme keuzes zijn Margriet: Er is 20 kilo af en ik eet alles wat ik wil. Dagelijks chips? Geen probleem. Ik heb inzicht in mijn eigen gedachten en kan matigen! Mieke Kosters (1972) werkte na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen dertien jaar in de marketingcommunicatie. In 2010 rondde ze voor Het geheim van slanke mensen een opleiding tot gewichtsconsulent af. Naast dit boek ontwikkelde ze de training slank in 1 dag, de workshop Samen switchen naar slank en digitale workshops via facebook.com/afvallen. Het geheim van slanke mensen is ontstaan uit eigen ervaring en aangescherpt met de kennis van experts op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Mieke heeft 3 kinderen en woont samen in Amsterdam. www.hetgeheimvanslankemensen.nl www.facebook.com/afvallen www.twitter.com/hetslankegeheim
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.