Doorgaan naar inhoud

Het grote ouwe lullen boek [e-Book]

Hoe de midlife man zichzelf oud maakt en de klok terug kan draaien

Het grote ouwe lullen boek - Jerry Goossens, Frank van Hellemondt
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

'Het grote ouwe lullen boek' is geschreven door mede ouwe lullen Jerry Goossens en Frank van Hellemondt. Want zij weten er alles van: al blijft de man in zijn hoofd altijd een rockende kwajongen, ook in een mannenleven verandert er veel bij het bereiken een middelbare leeftijd. In dit boek komen alle feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod.

Hoe zit het met haaruitval, een beginnend buikje, minder uithoudingsvermogen en impotentie? Komen we allemaal in een midlifecrisis terecht of worden we alleen maar knapper naarmate we ouder worden (ondanks de kaalheid)? Moet je echt gezonder gaan eten en meer bewegen als je eenmaal een middelbare leeftijd hebt bereikt?

Het zijn de vragen waarmee Jerry Goossens en Frank van Hellemondt aanklopten bij hoogleraren, medici en (ervarings)deskundige als Erik Scherder, Olympisch kampioen Mark Tuitert en Armand Bettonviel. Om tot de conclusie te komen dat de meeste kwaaltjes en aandoeningen die we met middelbare leeftijd associëren te voorkomen of omkeerbaar zijn. Mannen kunnen sterker, sneller, fitter worden dan ze ooit waren, domweg door in beweging te blijven!

Het grote ouwe lullen boek is een opgewekt boek waarin met de nodige zelfspot ernstige onderwerpen worden behandeld.


Specificaties


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.