Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Het Raadsel - Isabella Maldonado

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  SAGA Egmont
 • ISBN:
  9788728465776
 • Bindwijze:
  MP3 (luisterboek)
 • Publicatiedatum:
  sep 2023

Het Raadsel

Isabella Maldonado

Beoordeel dit boek als eerste!
Luisterboek (MP3) (luisterboek)   Nieuw vanaf € 14,99.

Omschrijving

Op haar zestiende wist FBI-agent Nina Guerrera te ontsnappen aan een seriemoordenaar. Jaren later verspreidt een video van het incident zich razendsnel op het internet.

Door het filmpje krijgt ze niet alleen talloze nieuwe bewonderaars voor haar gevechtskunsten, maar ook blijkt de man die Nina elf jaar geleden probeerde te ontvoeren haar nog nauwlettend in de gaten te houden. Vastberaden om zijn verloren prijs terug te krijgen, pleegt hij een gruwelijke moord om haar in het onderzoek te betrekken, maar zijn ziekelijke spel is nog maar net begonnen. En hij maakt gebruik van het internet om het publiek uit te nodigen om mee te spelen...

Netflix heeft de filmrechten gekocht en superster Jennifer Lopez heeft getekend voor de hoofdrol en zal ook de regie voor haar rekening nemen.

'Het Raadsel' is een bloedstollende achtbaanrit vol spanning en intrige. Fans van misdaadromans en thrillers, van James Patterson, Robert Dugoni en Sue Grafton, zullen meegevoerd worden door dit meesterlijke verhaal over bedrog, verraad en gerechtigheid.

Over 'Het Raadsel':

'Het raadsel is een hartverscheurende roman vanaf pagina één. Het voldoet aan alle eisen voor een eersteklas thriller: een scherp plot, grote inzetten en personages - goed en slecht en overal daartussenin - die zo rijkelijk getekend zijn dat je zou zweren ze ooit een keer te hebben ontmoet. Ik heb dit boek in één keer uitgelezen en ik garandeer je dat jij dat ook zult doen. Oh, nog een belofte: je zult absoluut dol zijn op de Warrior Girl!
— Jeffery Deaver, bestsellerauteur van de New York Times

'Intens, schrijnend en direct verslavend, 'Het Raadsel' was adembenemend. Isabella Maldonado heeft een onvergetelijke heldin gecreëerd met haar personage Nina Guerrera, de toegewijde FBI-agent en trauma-overlever met haar unieke inzicht in de geest van een roofdier. Dit meeslepende verhaal is alles wat een thriller zou moeten zijn.' — Hilary Davidson, bestsellerauteur van de Washington Post

Nina Guerrera ontsnapt op zestienjarige leeftijd aan de klauwen van een beruchte seriemoordenaar. Jaren later wordt ze opnieuw geconfronteerd met haar duistere verleden wanneer een video van een aanval op haar viraal gaat. Dan ontdekt ze dat de man die haar ontvoerde nog steeds op de loer ligt. In de daaropvolgende boeken volgen we Nina Guerrera terwijl ze samenwerkt met Dr. Jeffrey Wade, een briljante FBI-profiler die zijn eigen demonen uit het verleden met zich meedraagt. Samen vormen ze een krachtig team dat jaagt op meedogenloze criminelen, terwijl ze worstelen met hun eigen persoonlijke en professionele uitdagingen.

De Amerikaanse bestsellerauteur Isabella Maldonado (1965) is een voormalig FBI-onderzoeker die meer dan twee decennia aan ernstige geweldsmisdrijven heeft gewerkt voordat ze zich tot thrillers wendde. Haar boek 'Het Raadsel' verscheen in 2020 in de Verenigde Staten en werd al snel een groot succes.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Vestiging
Prijs
Centraal Magazijn
Luisterboek
€ 14,99

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht