Doorgaan naar inhoud

Hoe werkt dat nou?

over de werking van de kurkentrekker en andere machines

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Eindelijk de herziene druk van wereldwijde bestseller voor kinderen en volwassenen!

The New York Times - Hoe werkt dat nou? is geweldig. Het iseen schitterend vormgegeven boek vol fascinerende technische raadsels, en een verrassend educatief project dat door middel van woord en beeld je meevoert in de wonderen van de natuurkunde en techniek en tegelijkertijd voortdurend een glimlach op je gezicht tovert.

Een boek boordevol wetenswaardigheden en illustraties waarmee ouders hun kinderen wijzer gaan maken én andersom! Met uitleg over de werking van alledaagse voorwerpen tot de meest geavanceerde apparatuur uit het digitale tijdperk – van een lift, windmolen, verrekijker tot kernfusie, een e-reader en smartphone.

Met grappige tekeningen legt Macaulay alles uit over de werking van hefbomen, ionisatoren, satellieten, 3D-printers en tientallen andere mechanismen en machines van deze tijd. Het boek vertelt precies wat de jonge onderzoeker altijd al heeft willen weten: hoe werkt dat nou? Deze herziene druk is een geüpdate versie met de nieuwste uitvindingen, zoals Blu-ray, 3D-printers, bodyscanners en touchscreens.

David Macaulay is prijswinnend auteur en illustrator van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen. In 1990 ontving hij de Zilveren Griffel en een Zilveren Penseel voor zijn illustraties in Hoe werkt dat nou?

NBD Biblion - De heldere en aansprekende, veelal schematische kleurenillustraties laten duidelijk zien hoe alles werkt. Tussen de onderwerpen door loopt een grappig verhaal over een mammoet. Een prachtig naslagwerk boordevol techniek.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.