Doorgaan naar inhoud

Ik kan alles, dus jij ook [e-Book]

Maak je leven makkelijk met 5 natuurlijke principes.

Ik kan alles, dus jij ook - Frank Bruining
e-Book
Nieuw vanaf 10,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
10,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Frank Bruining laat in ‘Ik kan alles, dus jij ook’ zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om met jezelf in balans te zijn. Met vijf principes uit de natuur die gaan over energie en ervaring ontdek je de natuurlijke flow van jouw bestaan. Je leert zien dat juist meer rust en minder moeten en doen jou brengen naar geluk. Op nuchtere wijze leer je dat je alles kunt en ervaar je ontspanning en tevredenheid.

De vijf principes in dit boek leerde Bruining van de sjamanen in de Andesgebergte, bij wie hij in de leer ging na een moeilijke periode in zijn eigen leven. Ondanks dat hij al jarenlang mediteerde had hij het gevoel dat iets ontbrak, en hij vertrok naar Peru.

Bij thuiskomst ontdekte hij dat deze sjamanistische en natuurlijke principes stand houden in het nuchtere Nederland en dat je geen sjamaan hoeft te zijn om ze in jouw dagelijkse leven toe te passen. Wanneer je de principes toelaat, ontdek je ruimte, ontspanning, en tevredenheid. En voor je het weet heb jij – net als Frank – ook het gevoel dat je alles kunt.

Frank Bruining is succesvol coach en liep op zijn vijftigste zijn eerste marathon. Zijn missie is om het potentieel bij mensen aan te raken, en ze zo zelf te laten ontdekken wat ze kunnen. Al meer dan 100.000 mensen volgden zijn online meditatiecursussen. Met zijn vriendelijke, ontspannen stijl - vrij van zweverigheid - maakt hij deze natuurlijke principes toegankelijk voor een breed publiek. Frank Bruining woont met zijn vriendin en Oudduitse herder in Noord-Brabant.




Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 3 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.