Doorgaan naar inhoud

Inwijding

priesteres in Egypte

Inwijding - Elisabeth Haich, C. Amp; Keus
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
12,50
i
Lichte leesvouwen
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een Hongaarse yoga-lerares verhaalt over de tijd dat zij in haar incarnatie als priesteres in het oude Egypte ingewijd werd.
Dit is de geestelijke autobiografie van Elisabeth Haich. Zij leidde met Selvarajan Yesudian yogascholen in Zürich en Ponte Tresa en heeft verschillende boeken over yoga op haar naam staan.
Elisabeth Haich begint haar verhaal met haar jeugd in Hongarije, een saaie tijd waarin ze zich eenzaam en onbegrepen voelt.
Ze krijgt visioenen, die uitmonden in haar incarnatie als dochter van een Egyptische farao. Daarover gaat het grootste deel van dit boek. Ze heeft slechts één wens: ingewijd te worden als priesteres. Door de hogepriester Ptah Hotep wordt ze dan binnengeleid in de Egyptische geheimleer over wiskunde, astrologie, filosofie, kosmologie en piramidebouw. Het is een weg van veel beproeving. Haar karakter wordt getraind en ten slotte wordt ze op haar weg van zelfrealisatie bekroond met de inwijding in een piramide.
Inwijding geeft veel informatie over het leven en denken van de Egyptenaren en een goed beeld van de wetten van karma en reïncarnatie, de diepere oorzaken en achtergronden van het menselijk lot.
Een boek dat voor spiritueel geïnteresseerde mensen een openbaring zal zijn.
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.