Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Inwijding - Elisabeth Haich, C. Amp; Keus

Specificaties

Inwijding

priesteres in Egypte

Elisabeth Haich, C. Amp; Keus

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

Een Hongaarse yoga-lerares verhaalt over de tijd dat zij in haar incarnatie als priesteres in het oude Egypte ingewijd werd.
Dit is de geestelijke autobiografie van Elisabeth Haich. Zij leidde met Selvarajan Yesudian yogascholen in Zürich en Ponte Tresa en heeft verschillende boeken over yoga op haar naam staan.
Elisabeth Haich begint haar verhaal met haar jeugd in Hongarije, een saaie tijd waarin ze zich eenzaam en onbegrepen voelt.
Ze krijgt visioenen, die uitmonden in haar incarnatie als dochter van een Egyptische farao. Daarover gaat het grootste deel van dit boek. Ze heeft slechts één wens: ingewijd te worden als priesteres. Door de hogepriester Ptah Hotep wordt ze dan binnengeleid in de Egyptische geheimleer over wiskunde, astrologie, filosofie, kosmologie en piramidebouw. Het is een weg van veel beproeving. Haar karakter wordt getraind en ten slotte wordt ze op haar weg van zelfrealisatie bekroond met de inwijding in een piramide.
Inwijding geeft veel informatie over het leven en denken van de Egyptenaren en een goed beeld van de wetten van karma en reïncarnatie, de diepere oorzaken en achtergronden van het menselijk lot.
Een boek dat voor spiritueel geïnteresseerde mensen een openbaring zal zijn.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht