Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Kolyma - Tom Rob Smith

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Anthos
 • ISBN:
  9789041414212
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  384
 • Genre:
  Thrillers
 • Jaar:
  2011

Kolyma

Tom Rob Smith

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 8,00.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Sovjet-Unie, 1956. Stalin is dood. Na zijn overlijden ontstaat langzamerhand een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als een geheim manifest, opgesteld door Stalins opvolger Chroesjtsjov, algemeen verspreid wordt. Er zal veel veranderen in de Sovjet-Unie, is de belofte. Maar niet iedereen is in staat om de dingen die gebeurd zijn onder de tirannie van Stalin te vergeven of vergeten. Er zijn krachten aan het werk die op een verschrikkelijke wraak uit zijn.
Ook voormalig MGB-officier Leo Demidov wordt geconfronteerd met verontrustende ontwikkelingen. De twee meisjes die zijn vrouw Raisa en hij hebben geadopteerd, hebben hem zijn betrokkenheid bij de moord op hun ouders nooit vergeven. En ze staan daarin niet alleen. Nu de waarheid aan het licht is gekomen, worden Leo, Raisa en hun familieleden ernstig bedreigd door iemand die wrok tegen Leo koestert, iemand die onherkenbaar is veranderd en nu een toonbeeld is van wraakgierigheid.
Kolyma is de tweede overrompelende thriller van de auteur van Kind 44. Het verhaal speelt zich niet alleen af in de straten van Moskou, dat aan politieke onrust ten prooi is gevallen, maar ook in de winterse goelagkampen van Siberiƫ en in Boedapest, waar een revolutie evenzeer slachtoffers eist als het regime dat men ermee had willen verdrijven.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 8,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht