Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Komt goed - Tess Milne, Pascalle Bonnier

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Nijgh & Van Ditmar
 • ISBN:
  9789038807676
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  18,6 x 23,1 x 2,2 cm
 • Gewicht:
  717 gram
 • Aantal Pagina's:
  224
 • Rubriek:
 • Druk:
  1e

Komt goed

Het geluksboek vol zonnige ideeën

Tess Milne, Pascalle Bonnier

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 17,50. Nieuw vanaf € 27,99.

Omschrijving

Loop je vast? Kapen de kronkels van je gedachten het stuur van je schip? Dit boek geeft kleine rituelen als houvast en wijsheden van de Britse grootouders van Tess, Margaret 'Peggy' (98) en George (102) als kompas. Zij hebben de Grote Depressie van de jaren dertig en de Tweede Wereldoorlog overleefd, hun motto luidt: ‘In times of trouble, put the kettle on!’ Voor Tess en Pascalle is de Nederlandse vertaling daarvan ‘komt goed’. Twee kleine woorden die je moeder had kunnen zeggen. Het betekent niet dat álles goed komt, want dat is helaas niet zo. Maar het is wel een sterk tegengif voor negentig procent van alledaagse stress.

Komt goed is een boek over de grootsheid van het kleine. Het geluk dat je vindt rond het huis, in het meertje om de hoek en verborgen tussen de brandnetels in het bos. Een boek vol doe-ideeën voor positieve energie. Denk aan thema’s als wandelen, zwemmen in open water, zelf je eten verbouwen, straatjutten, mediteren en zelf dingen maken.

Tess Milne wist al vroeg dat ze verhalen wilde vertellen, en dat heeft ze gedaan: onder andere in haar columns voor Veronica magazine, Power Unlimited en Lonely Planet, maar ook op televisie, waar ze begon als vj bij TMF en daarna voor MTV de wereld rond vloog om bekende artiesten te interviewen. Veronica, RTL en de NPO volgden en in 2021 ging haar documentaire over de Slow Travel Movement in première.

Pascalle Bonnier is documentairemaker en kookboekenschrijver. In haar eerste documentaire (Moeder en Grunberg, 2015) volgde ze Arnon Grunberg en zijn moeder, bij wie hij op volwassen leeftijd weer in huis gaat wonen. Haar meest recente film (Hoe overleef ik, 2021), geselecteerd voor een Gouden Kalf, gaat over Francine Oomen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 17,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 4-6 werkdagen
€ 27,99
Levertijd: 4-6 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht