Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Leuven

Leuven

De Slegte Leuven doet mee aan The Big Draw

Leuven staat van 7 tot en met 11 oktober geheel in het teken van The Big Draw, een initiatief van KUNSTWERKT in samenwerking met Stad Leuven en Cera. Kunstenaar Michaël Olbrechts tekende voor het festival de vitrines van De Slegte in Leuven vol.

The Big Draw draait geheel om tekenen. Vijf dagen lang wordt er voor jong en oud tekenplezier georganiseerd in de stad. Met leuke workshops, mooie wandelroutes, interessante tentoonstellingen en lezingen, en heel veel tekenacties. Een goede aanleiding voor een bezoekje aan de stad Leuven!

Michaël Olbrechts (Genk,°1987) studeerde geschiedenis aan de KULeuven en volgde daarna de opleiding beeldverhaal aan de Hogeschool Sint-Lukas in Brussel. Zijn afstudeerproject 'De allerlaatste tijger' baseerde hij op zijn eigen familiegeschiedenis en speelt zich af in Nederlands-indië. 'De allerlaatste tijger' werd in 2014 uitgegeven bij stripuitgeverij Oogachtend en won in datzelfde jaar de Silvester stripprijs in Haarlem voor het beste Nederlandstalige debuut van de afgelopen twee jaar. Naast strips werkt Michaël ook als freelance-illustrator.

Komt u het werk van Michaël Olbrechts bewonderen bij Boekhandel De Slegte?