Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Making memories - Jill Schirnhofer & Kirsten Schilder

Specificaties

Making memories

Invulboek voor moeder en kind

Hardback  Tweedehands vanaf € 10,00.

Omschrijving

Samen herinneringen maken én vastleggen is het mooiste dat er is!

Met behulp van Making memories kun je als moeder heel laagdrempelig samen met je kind praten over jouw herinneringen aan de fase die jouw kind nú meemaakt. Hoe vond jij het op school? Wie was jouw beste vriendje, en waarom? Hoe zag jouw kamer eruit? Was jij ook weleens onzeker?

Met Making memories stimuleer je als moeder niet alleen de creativiteit bij je kind: je leert er zelf ook van. Je legt jouw ervaringen van vroeger, én die van je dochter nu, samen vast. Bovendien zit Making memories vol met educatieve vragen, leuke (teken)opdrachten, en kennis die het moeders en dochters gemakkelijk maakt elkaar beter te leren begrijpen. Voor echte quality time met je kind – vanaf een jaar of zes.

Jill Schirnhofer (29) is schrijfster, illustratrice, presentatrice en actrice. Zij brak door in 2014 toen ze het jeugdprogramma Jill bij de AVROTROS mocht ontwikkelen en presenteren. In het programma geeft Jill creatieve adviezen aan kijkers over knutselen, bakken en tekenen. In totaal zijn er achttien boeken van haar hand verschenen. In 2017 schreef en illustreerde ze haar eerste fictieboek voor tieners. Bij Unieboek | Het Spectrum verscheen in mei 2021 Let’s rock it!

Kirsten Schilder (37) woont in Volendam, is getrouwd met Nick Schilder en ze hebben samen drie kinderen. Kirsten is onder meer columnist voor Flair, en is sinds kort regelmatig te zien in Koffietijd! waar zij als 'familiemoeder' tips geeft op het gebied van gezinsleven, moederschap, uitjes en familie. Door o.a. haar achtergrond als leraar beschikt Kirsten volop over educatieve kennis.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht