Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Medeschuldig - Bob Mendes

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Manteau thriller
 • ISBN:
  9789022317945
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  15,0 x 22,3 x 4,4 cm
 • Gewicht:
  710 gram
 • Aantal Pagina's:
  422
 • Rubriek:

Medeschuldig

Bob Mendes

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback  Tweedehands vanaf € 15,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

BOB MENDES
Jozef Heine, een joods kunstschilder, wordt op latere leeftijd geplaagd door gewetenswroeging over zijn rol bij de gebeurtenissen in Sabra en Sjatila en de dood van zijn eerste vrouw, Rachel, die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Als hij op zijn zestigste verjaardag wakker wordt met een zware kater en een vernietigende pijn in zijn geslachtsdelen, vreest hij dat voor hem het aftellen is begonnen. Hij beslist dat hij op het geschikte moment er zelf een eind aan zal maken.
Maar voor het zover is, wil hij schoon schip maken en zijn leven een andere wending geven. Hij zal geen pornografische pop-art meer schilderen, maar echte kunst. Hij zal een punt zetten achter zijn relatie met Julia, het naaktmodel met wie hij samenwoont. Hij zal desnoods terugkeren naar het Midden-Oosten en zich inzetten voor de vrede.
Al zijn goede voornemens worden onderuitgehaald als hij even later het levenloze lichaam van Julia onder aan de trap vindt en zich realiseert dat hij haar in een dronken bui heeft omgebracht. Wil hij de laatste maanden van zijn leven niet in de gevangenis doorbrengen, dan zal hij haar lijk moeten laten verdwijnen. Voor Heine is dat een haast onmogelijke opdracht.
En zijn leven wordt niet eenvoudiger als hij ook nog het pad kruist van de voortvluchtige Sofie Moons, die pas uit de gevangenis van Gent is ontsnapt.
BOB MENDES (www.mendes.be en www.crime.be) geldt in ons taalgebied als de meester van de faction: spannende boeken met een hoge werkelijkheidsgraad. Voor Vergelding ontving hij in 1993 de Gouden Strop, de prijs voor het beste spannende boek in ons taalgebied, en ook zijn boek De kracht van het vuur werd vier jaar later met de Gouden Strop bekroond. Mendes' werk is vertaald in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Tsjechi Spanje, Bulgarije en Japan.
'[...] Mendes zet zijn plot met veel vakmanschap in elkaar.' - DE STANDAARD
'Bob Mendes is de specialist van internationale intriges.' - KNACK

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 15,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Voorraad
Prijs
Gent
Voldoende
€ 24,99 € 5,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht