Doorgaan naar inhoud

Meester Pompelmoes

Meester Pompelmoes - Hans Andreus, Charlotte Dematons [Ill.]
Hardcover
Nieuw vanaf 24,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
24,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Jubileum editie - van bijna 200 pagina's, op ruim formaat, met de mooiste Pompelmoesverhalen van Hans Andreus - ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Meester Pompelmoes.

Met meer dan 70 tekeningen in kleur van Charlotte Dematons en een voorwoord van de bekende schoolmeester, kinderboekenschrijver en kinderboekenambassadeur Jacques Vriens.

Ken je Meester Pompelmoes niet? Die meester met zijn oude fluwelen jasje en zijn dikke buik? Dan moet je hem gauw leren kennen, want hij is echt wel bijzonder. Een tikje ouderwets, echt zo iemand die alles wil weten en in zijn vrije tijd uitvinder is. Een aardige meester ook, al is hij wel streng. Hij woont in een groot oud huis, samen met zijn huisdieren Joachim de Geleerde Kater en de Fleurige hond. Maar het meest bijzonder aan Meester Pompelmoes is dat hij kan toveren - en welke meester kan dat tegenwoordig nog?
Dit boek staat vol avonturen van Meester Pompelmoes. Hans Andreus schreef ze lang geleden op, maar ze zijn nog altijd even grappig en spannend. Een aantal verhalen is afkomstig uit het boek Meester Pompelmoes en de mompelpoes, dat in 1969 werd bekroond als 'Het beste kinderboek'.

'Een beetje sprookje, een snufje avontuur, een snippertje echtheid en een lepeltje dromen vormen tezamen het recept voor een heerlijk voorleesboek...'
(De Tijd, 1968)


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.