Doorgaan naar inhoud

Oefenboek Frans

Oefenboek Frans - L. Smekens
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Leuke en leerzame oefeningen!
De reeks Taal-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van tien tot en met twaalf jaar op een vrolijke en speelse manier te helpen met thema’s uit de taallessen. Elk oefenboek is rond een bepaald thema opgebouwd en bevat veel gevarieerde oefeningen, die afgestemd zijn op wat uw kind op school leert. De oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk, want thuis oefenen moet in de eerste plaats plezierig blijven.
Veel oefenpret!
Met het deel Frans leren kan uw kind de basisleerstof oefenen: eenvoudige woordenschat, het bepaald en het onbepaald lidwoord, de werkwoorden avoir en être, de nabije toekomst en het nabije verleden, het meervoud, de voornaamwoorden en nog veel meer!
Met betrekking tot de lessen Nederlands verschenen ook volgende delen:
Zelfstandige naamwoorden juist schrijven
Werkwoorden juist schrijven
Woordleer en zinsontleding
Dit oefenboek is geschreven door Leen Smekens. Ze is pedagoge en logopediste en geeft les aan een school voor kinderen met leerstoornissen. Met aangepaste leermethoden krijgen de leerlingen er de kans om hun achterstand bij te werken om daarna opnieuw aan te sluiten bij het gewone, reguliere onderwijs. Door haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van leerproblemen beschikt Leen Smekens over het nodige inzicht in hoe kinderen precies leren. Deze inzichten en kennis gebruikte ze bij de samenstelling van dit boek.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.