Doorgaan naar inhoud

Onder surveillance [e-Book]

Hij is de knapste rechercheur van New York. Zij wil gerechtigheid.

Onder surveillance - Danielle Carson
e-Book
Nieuw vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
7,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Ontdek de geheimen van Manhattans Upper East Side in Onder surveillance van Danielle Carson, het derde deel in deze steamy romance-serie.

Terwijl iedereen om hem heen de liefde lijkt te vinden, stort rechercheur Keith Young zich zoals gewoonlijk volledig op zijn werk. Dat is hard nodig, want New York wordt geteisterd door bendegeweld. Maar als Keith op een avond een mysterieuze dame ontmoet, kan hij haar niet meer uit zijn hoofd zetten. Wie is ze en welk geheim draagt ze met zich mee?

Ava Monroe speelt al jaren de rol van toegewijde burgemeestersvrouw. Dat haar leven achter gesloten deuren niet zo rooskleurig is, weet niemand. Zelfs haar familie niet. Alleen Keith, de knappe rechercheur die ze toevallig tegen het lijf loopt, lijkt al vrij snel door het masker van schone schijn heen te prikken. Kan ze hem vertrouwen? En belangrijker nog, kan hij haar helpen om gerechtigheid te vinden?

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op Wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys-winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.