Doorgaan naar inhoud

Op het scherp van de snede

Op het scherp van de snede - Francesco Dimitri, Mario Alberti
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Boek 3 uit de serie Cutting Edge

Omschrijving

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers.
De financieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun specifieke terrein het voorstel om deel te nemen aan een ongelooflijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming: het volbrengen van twaalf taken, twaalf proeven, twaalf testen die het uiterste van hen zullen vergen. En slechts één van hen zal de eindstreep halen. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze dodecathlon met succes aflegt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...

Mark, Stella en Delroy zijn drie van de genieën die meedoen aan de dodecathlon. Gaandeweg hebben ze een verrader ontmaskerd en de Camorra op hun dak gekregen. Nu wacht hun de volgende proef, het bemachtigen van de magische spiegel van John Dee... de spiegel van de duivel. Er is één probleem. Waar is de spiegel?

Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.