Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Overleggen met effect - A. Roelands, R. de Ruiter

Specificaties

Overleggen met effect

Anita Roelands, Robin de Ruiter

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Overleggen met effect
ledereen is uniek, en iedereen heeft een unieke manier van communiceren. Om effectief te kunnen overleggen, moeten we leren de overeenkomsten en patronen in onze communicatie te herkennen en elkaars 'taal’ te spreken. Overleggen met effect behandelt kort en bondig verschillende communicatiestijlen en -niveaus en geeft praktische tips hoe deze aangeleerd en toegepast kunnen worden. De auteurs presenteren een op deze stijlen en niveaus gebaseerde dynamischegesprekstechniek. Door toepassing van deze gesprekstechniek en de vele adviezen kan iedere overlegsituatie worden aangegrepen als een effectief beslismoment.
Overleggen met effect is bedoeld voor iedereen die regelmatig overleg voert en merkt dat daar soms onnodig veel energie en tijd in gaat zitten. De dynamische gesprekstechniek geeft inzicht en houvast bij de veelvuldige dagelijkse communicatie op het werk of tijdens de studie. Het boek biedt een praktische insteek voor relatieve groentjes, vergadertijgers en mensen die overleggen verafschuwen.
Anita Roelands heeft ruim tien jaar ervaring in het coachen van mensen die de inspiratie in hun werk kwijtgeraakt zijn. Momenteel is zij zelfstandig ondernemer en heeft clienten in het bedrijfsleven en de 'not-for-profitsector’
Rob de Ruiter bekleedde diverse managementfuncties bij de overheid en in het bedrijfsleven. Hij beschikt over een zeer uitgebreide ervaring in het effectief vergaderen. Op dit moment is hij manager bij een overheidsorganisatie.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht