Doorgaan naar inhoud

Peuterpuberteit [e-Book]

Peuterpuberteit - Marga Schiet
e-Book
Nieuw vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
7,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Peuters ontwikkelen een eigen wil, waardoor ze zich vaak anders en heftiger gedragen dan je van je kind gewend bent. Als je weet welk gedrag bij de normale ontwikkeling van een peuter hoort en hoe je daarmee om kunt gaan, is de peuterpuberteit vooral leuk en spannend, in plaats van lastig of moeilijk.

Peuterpuberteit geeft uitleg over de ontwikkeling van peuters en praktische tips over bijvoorbeeld angsten, agressie, slaap- of eetproblemen. Daarnaast bevat het veel adviezen, opdrachten en manieren om het gedrag van je kind (als dat nodig is) bij te sturen.

Over de auteur:

Marga Schiet is pedagoge en werkt regelmatig mee aan radioprogramma's en tijdschriftartikelen. Ze is auteur van diverse boeken over zwangerschap, opvoeding en kinderziekten.

Lezers over Peuterpuberteit:

'Fijne handleiding en informatie over peuters. Alle belangrijke onderwerpen als eten, slapen en zindelijkheid worden besproken. Zou iedere ouder van een peuter moeten lezen, erg leerzaam!'

'Een makkelijk geschreven maar ook te lezen boekje, waardoor je je peuter een stuk beter begrijpt. Het is een dun boekje,maar er staat wel precies in wat je weten wilt, al had hij van mij nog dikker mogen zijn met nog meer tips en verhalen. Zeker een aanrader voor mensen die net als ik een peuter hebben die ontzettend aan het puberen is.'




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.