Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Pompeii - Robert Harris

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  De Boekerij
 • ISBN:
  9789022537916
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  300
 • Genre:
  Literatuur
 • Jaar:
  2004

Pompeii

druk 2

Robert Harris

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Het is een hete, broeierige week aan het eind van augustus. De beste plaats om aan de hitte te ontsnappen is de prachtige baai van Napels. Langs de kust vertoeven de rijken van het Romeinse rijk in hun pompeuze villa's in de badplaatsen Baiae, Herculaneum en de meest decadente: Pompeï.
Slechts één man maakt zich zorgen. De ingenieur Marcus Attilius heeft zojuist de leiding gekregen over het Aqua Augusta, het enorme aquaduct dat een kwart miljoen mensen van vers water moet voorzien. Zijn voorganger is op mysterieuze wijze verdwenen en er is een probleem met de toevoer van de Augusta - ten noorden van Pompeï, op de flanken van de Vesuvius.
Aquarius Attilius - fatsoenlijk, praktisch en integer - belooft opperbevelhebber en beroemd geleerde Plinius dat hij het aquaduct zal repareren. Maar als hij de tocht naar de Vesuvius onderneemt ondervindt hij dat er krachten zijn waar zelfs het machtigste rijk ter wereld niet tegenop kan...
Robert Harris schreef eerder Vaderland, Enigma en Archangel. Net als in zijn vorige boeken combineert hij historische feiten en fictie tot een superieure thriller. Als journalist was hij verbonden aan diverse Britse kwaliteitskranten en tijdschriften, en werd hij meerdere malen voor zijn werk bekroond.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht