Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Prisma schaakboek 1 - Hans Bouwmeester

Specificaties

Prisma schaakboek 1

Inleiding tot het schaakspel

Hans Bouwmeester

Beoordeel dit boek als eerste!
Pocket

Omschrijving

Het schaakspel, terecht de koning onder de spelen genoemd, is veel gemakkelijker te leren dan men in het algemeen pleegt aan te nemen. Een uitgebreide wiskundige scholing is hiervoor beslist niet noodzakelijk; dienaangaande bestaan vele misverstanden. Het aantal overwinningen, geboekt door eenvoudige handwerkslieden op hoogleraren in de exacte vakken, is legio. De volgende bladzijden vertellen iets over het schaakspel, over de wijzen en dwazen die er zich in de loop der eeuwen mee hebben beziggehouden, over de vreugde en het verdriet, door schakers uit alle categorie├źn aan het spel beleefd.
de gevorderde speler zal ze met plezier lezen en er ongetwijfeld nog vele aardige gegevens uit opdiepen. De huis-, tuin- en keuken-schaakspeler vindt een beknopt compendium van alles wat voor het spelen van een partij van belang is. Tenslotte tracht het boek ook de niet-schaker zover in de kunst wegwijs te maken, dat hij na bestudering van het gebodene redelijk in de praktijk kan meekomen.
Kortom: een boek voor sterke en minder sterke schakers, maar vooral voor hen die tot een dezer categorie├źn gaan behoren.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht