Doorgaan naar inhoud

Rotterdam van boven

Rotterdam van boven - Karel Tomeï, Martine van Rooijen
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Altijd al als een vogel boven Rotterdam willen vliegen? Maak nu van je droom een echt avontuur, want zo zag je de Maasstad nog nooit.
De foto's zijn van de internationaal bekendstaande en veelvuldig bekroonde luchtfotograaf Karel Tomeï. Hij neemt je mee om vanuit de hemel een kijkje te nemen op een welvarend deel van ons land dat vreemd genoeg onder zeeniveau ligt.
Over Rotterdam: je ziet dijken en rivieren, havens en industrie, parken en meren, bruggen en kades, naoorlogse volkswijken en vinex-locaties, oudbouw en moderne architectuur. Gefotografeerd op een manier zoals alleen Tomeï dat kan: fraaie vlakverdelingen en perfecte composities.

Luchtfotograaf Karel Tomeï heeft zijn thuisbasis op Eindhoven Airport en vliegt in binnen- en buitenland om uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Zijn luchtopnames zijn echte pareltjes. Hij werd voor zijn werk meermaals met internationale prestigieuze prijzen bekroond. Zoals de 'Kodak Commercial and Industrial Award' (1988, Houston, USA) en de prestigieuze ABC jaarprijs (1997). Ook hangen zijn foto's op jumboformaat aan de muur van de prijsvechters-pier op Schiphol. Zijn werk, zijn jarenlange ervaring als luchtfotograaf en zijn kijk op Nederland waren voor de redactie van het succesvolle VPRO-programma Nederland van boven een meer dan welkome bron van inspiratie.

Paperback met luxe omslaghoes met containers in reliëf.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.