Doorgaan naar inhoud

Saai wordt het nooit!

Magische praktijkverhalen van een hypnotherapeut

Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Magische praktijkverhalen van een hypnotherapeut

Peter den Haring (1946) studeerde bedrijfskunde aan Nijenrode. Na jaren in jongerenwelzijnswerk en reguliere journalistiek ging hij vanaf 1988 bijdragen leveren aan nagenoeg alle Nederlandse New Age tijdschriften, Bres, Jonas, Onkruid, Spiegelbeeld, Frontier Magazine, Happinez enz. Sinds 2013 is hij vaste columnist bij ParaVisie. Daarnaast runt hij een Haagse coachingspraktijk, waarin hij ook gebruik maakt van hypnotherapie, astrologie, aura lezen en Familie Opstellingen. Veel aandacht gaat naar wat hij 'karmische opdrachten' noemt, de zogeheten rode draad in je leven. En wie niet nieuwsgierig is, die mist meestal de boot.

In 1994 verscheen zijn eerste boekje Het Domino-orakel, over het waarzeggen met domino- en dobbelstenen. Daarna publiceerde hij nog diverse andere titels en twee bekende zelfhulp CDs: AuraSchoonmaak en TranceReizen. Sinds 2006 verzorgt hij de redactie van Tijdgeest Magazine, een gratis internetmagazine rond New Age fenomenen, alternatieve gezondheid en grenswetenschappen, tweewekelijks voor 18.000 lezers.

Zijn hier gebundelde columns beschrijven vaak de therapeutisch relatie met inspirerende cliënten. Hun verhalen gaan vaak over de spanning tussen je dagelijkse realiteit en het spirituele verlangen om verbinding te maken, over kwetsuren, over het loslaten van de drang naar veiligheid. Aan de orde komt dus dapper durven experimenteren en tegelijkertijd geloven in de kracht van positiviteit, van optimisme, van bewustzijnsverruiming. En zo lees je over hooligans, over bezeten kinderen, over kanker en pleasers, over obsessies, tweelingzielen en XTC. Saai is het nooit. Den Harings strips verluchtigen het gepassioneerde woord.

Deze bundel biedt troost en veel relativeren