Doorgaan naar inhoud

Seks! [e-Book]

een leven lang leren

Seks! - Rik van Lunsen, Ellen Laan
e-Book
Nieuw vanaf 10,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
10,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

‘Hoe beleef je (meer) plezier aan seks?’ Seksuologen Rik van Lunsen en Ellen Laan gaan in Seks! dieper op die vraag in. Vrijwel iedereen vindt seksualiteit belangrijk, maar velen beschikken over onvoldoende ‘tools’ om er echt plezier aan te beleven. Om van seks te kunnen genieten moet je weten wat jij en je partner nodig hebben om opgewonden te worden en zin te krijgen, én moet je vooral kunnen en durven aangeven wat je wél wilt. Gebrek aan kennis over het eigen lijf, over hoe seks werkt, en mythes over wat ‘normaal’ is en over verschillen tussen vrouwen en mannen, staan seksueel plezier vaak in de weg en leiden tot een plezierkloof en seksuele genderongelijkheid. Seks! is geen receptenboek en ook geen zelfhulpboek, maar laat je zien wat de ingrediënten zijn voor een bevredigend seksleven.
Rik van Lunsen (1951), arts-seksuoloog NVVS* en Ellen Laan (1962-2022), gz-psycholoog–seksuoloog NVVS*, werkten meer dan 25 jaar samen en gaven beiden leiding aan de afdeling seksuologie van het Amsterdam UMC, waar zij vorm gaven aan onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en hulpverlening op het terrein van seksuele gezondheid. Ellen en Rik werden beiden overladen met prijzen en geridderd voor hun bijdragen aan het maatschappelijk debat, dat zij ook in de media regelmatig konden voeden. Na Riks pensioen gingen zij, tot aan het veel te vroege overlijden van Ellen op 22 januari 2022, onverdroten door met hun missie: het bevorderen van seksuele gezondheid en seksueel plezier en het verkleinen van genderongelijkheid en de ‘orgasmekloof’. Dat werk wordt o.a. voortgezet door de door Ellen opgerichte stichting Seksueel Welzijn Nederland (SWN).
*Geregistreerd bij de Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (www. nvvs.info)
‘Dankzij het werk van Ellen en Rik is onze seks veel lekkerder geworden. In dit boek staan alle lessen die we altijd gemist hebben. Gelukkig zijn we nu flink aan het inhalen.’ De Sekszusjes



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.