Doorgaan naar inhoud

Slangenkuil

Slangenkuil - Pepper Kay
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00. Nieuw vanaf 20,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
10,00
i
opdracht op schutblad vlekje op boekblok
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Deel 2 van de Kit Guardner-reeks.

Diep in de bossen ten noorden van Los Angeles wordt het verminkte lichaam van een vrouw gevonden. Tijdens de daaropvolgende autopsie blijkt dat de vrouw is gedood door vraatzuchtige buitenaardse slangetjes.

Interstellair privédetective Kit Guardner wordt ingeschakeld om de plek waar de vrouw is gevonden te onderzoeken. Ze stuit al snel op een link naar de Pakhi, volgelingen van Pakh, een slangengod die wordt vereerd op de planeet Borinth.

Wanneer het grote publiek lucht krijgt van de kwestie, wordt er al snel een beschuldigende vinger uitgestoken naar de Katholieke kerk, die haar ware gezicht als slangaanbidder zou laten zien. Maar is dat ook zo? Of is hier sprake van een gerichte poging deze verboden sekte naar andere planeten te exporteren? Of gaat het om iets heel anders?

Kit krijgt het verzoek naar Borinth te gaan om antwoorden te zoeken en zo mogelijk de verspreiding van de bloeddorstige zinzen een halt toe te roepen, voordat deze zich aan de Aardse omstandigheden kunnen aanpassen en niet meer zijn uit te roeien. Een opdracht waarbij ze al haar vaardigheden nodig heeft om niet zelf slachtoffer te worden.

Over de auteur
Pepper Kay is de schrijversnaam van Liesbeth Korsman. Ondanks het feit dat zij als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig is met taal, was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte.

Inmiddels heeft Pepper vijf boeken op haar naam staan. Vier daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ID-crisis (deel 1), Slangenkuil (deel 2), Vuurstorm (deel 3) en Doodvonnis (deel 4). Daarnaast laat zij met haar boek Drakenbloed zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Books of Fantasy
  • ISBN:
    9789460860416
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    15,0 x 23,0 x 2,0 cm
  • Gewicht:
    364 gram
  • Aantal Pagina's:
    240
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Augustus 2012
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.