Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Slank & Fit! - Asja Tsachigova

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Levensstijl
 • ISBN:
  9789081556712
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  18,1 x 20,8 x 1,1 cm
 • Gewicht:
  307 gram
 • Aantal Pagina's:
  78
 • Rubriek:
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  jul 2010

Slank & Fit!

de succesformule

Asja Tsachigova

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback   Nieuw vanaf € 14,95.

Omschrijving

Lekker blijven eten en tegelijk afvallen en fitter worden

In tegenstelling tot diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij deze methode lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen. Bij deze methode zorgt de juiste samenstelling van je maaltijden voor een goede spijsvertering en stofwisseling waardoor je op een gezonde natuurlijke manier gaat afvallen. Daarnaast bevordert deze methode jouw gezondheid en conditie. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter en je straalt het uit.
Deze methode biedt je de mogelijkheid om naar eigen wens en smaak je maaltijden samen te stellen. Je blijft dus eten wat je lekker vindt. De resultaten zijn verbluffend, dat blijkt uit de reacties van mensen die de methode van Asja hebben gevolgd.

Binnen twee weken was ik 11 kilo afgevallen. Ik zag er goed uit en kreeg complimenten van iedereen!... Angela

Ik voel me energieker dan ooit en wat daarbij komt, ik ben in zeer korte periode heel wat kilootjes afgevallen, ik ben van 70 naar 60 kilo gegaanDenise

Ik was op zoek naar een methode om af te vallen en een methode welke mij niet veel moeite zou kosten. Via de eetwijze die Asja aanraadt in haar boek is dit werkelijk gelukt zonder al te veel moeite. Ik was 77 kilo en ben momenteel 71 kilo en krijg complimenten dat ik er goed uitzie! En ik voel me goed...Hellen

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 14,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht