Doorgaan naar inhoud

Tinnen prinses

Tinnen prinses - Philip Pullman
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Philip Pullman
De tinnen prinses
deel vier in de spannende
VIERDELIGE SALLY LOCKHART-SERIE
Jim Taylor is zojuist aangenomen als bodyguard van prinses Adelaide. Maar Adeliade kan nauwelijks een prinses genoemd worden. Ze is een kind uit een Londense achterbuurt dat niet kan lezen of schrijven.
En Jim kent haar al. Adelaide verdween tien jaar geleden en al die tijd is hij naar haar op zoek geweest. Ze is tevoorschijn gekomen als kroonprinses van Razkavia, een minuscuul Midden-Europees land waar politieke onrust heerst. De kroonprins is tot over zijn oren verliefd op haar en de reden is duidelijk: Adelaides moed en vastberadenheid zijn een bron van inspiratie voor zijn liefde. Maar als Adelaide en Jim aankomen in Razkavia zal Jim velen vinden die de nieuwe kroonprinses, en alles waar ze voor staat, heten…
De tinnen prinses is een ingrijpend verhaal over liefde, loyaliteit en avontuur tegen de achtergrond van een hoofse intrige. Een gewelding slot van een geweldige reeks!
Philip Pullman is geroemd en geprezen om zijn weergaloze vertelkunst. De internationale bestsellerauteur heeft al vele thrillers en jeugdromans geschreven. Dé winterfilm van 2007-2008 is de verfilming van zijn boek Het gouden kompas, van de makers van The Lord of the Rings, met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Daniel ‘James Bond’ Craig.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.