Doorgaan naar inhoud

Top 2000

tien jaar liedjes, lijstjes en verhalen

Top 2000 - Unknown
Paperback
Tweedehands vanaf 9,00

Koop Tweedehands

Amsterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het fenomeen Top 2000 behoeft sinds haar eerste jaargang in 1999 (met 'Bohemian Rhapsody' als allereerste nummer 1) eigenlijk geen introductie meer. Miljoenen Nederlanders en Vlamingen genieten jaarlijks tijdens de donkere dagen van liedjes, lijstjes en verhalen. Op de radio, op televisie en internet. En nu ook in boekvorm.

"Top 2000. Tien jaar liedjes, lijstjes en verhalen" laat alles wat de Top 2000 zo mooi maakt nog eens de revue passeren. De meest hartverwarmende verhalen van luisteraars, verrassende en vaak nostalgische anekdotes over liedjes van toen en nu, van Abba tot Amy Winehouse, van Billy Joel tot Boudewijn de Groot. Verklaringen van deskundigen voor het ongekende succes van het programma, Leo Blokhuis op zoek naar artiesten voor Top 2000 a gogo en natuurlijk: lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. In combinatie met de schitterende kleurenfoto's levert dat een bont bladerboek op, waarmee je urenlang terug in de tijd kunt.

Met bijdragen van o.a. Kluun, Leo Blokhuis, Daniël Dekker, Kees Toering, José van Dijck, Dirk Jan Roeleven, Arjan Vlakveld, Hans Schiffers en Matthijs van Nieuwkerk.
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.