Doorgaan naar inhoud

Touching Juliette-superset [e-Book]

Touching Juliette-superset - Tahereh Mafi
e-Book
Vanaf 62,50

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
62,50
Download direct dit e-book

Omschrijving

De complete tiendelige Touching Juliette-serie in één bundel!

Er gebeuren dingen als mensen me aanraken. Vreemde dingen. Slechte dingen. Dode dingen.

Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

Deze bundel bevat de complete Touching Juliette-serie: 'Vrees me', 'Verwoest me', 'Breek me', 'Versplinter me', 'Vertrouw me', 'Heel me', 'Schaduw me', 'Weersta me', 'Onthul me' en 'Verbeeld me'.