Doorgaan naar inhoud

Traceyland

Traceyland - Tracey Emin
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In Traceyland beschrijft Tracey Emin haar eigen universum, dat zich ergens bevindt tussen het Margate van haar jeugd, het Turkije van haar voorvaders en haar priv even als beroemdheid in hedendaags Londen. Haar manier van schrijven, een combinatie van memoires en bekentenissen, is zowel zeer intiem als krachtig. Ze schuwt het niet om onthullingen te doen over zaken als abortus, verkrachting, zelf-verwaarlozing en promiscu it.
Emin houdt er een diepgeworteld romantisch wereldbeeld op na, dat samengaat met een compromisloze eerlijkheid. Haar vermogen om gevoelige snaren te raken en controverse op te roepen is onge naard in de Britse kunstwereld. Een opmerkelijk boek, een bijzonder leven - en een buitengewoon originele geest.
TRACEY EMIN (1963) is een van de bekendste vertegenwoordigers van de veelbesproken BritArt. Haar werk wordt in galeries en musea over de hele wereld tentoongesteld. Hoewel zij vooral naam heeft gemaakt als beeldend kunstenaar vormt haar geschreven werk de ruggengraat van haar oeuvre.
'Tracey Emin is niet het soort kunstenaar waar je grootmoeder van zal houden. Haar autobiografische werk gaat over het onthullen van die dingen over zichzelf die de meeste mensen beschaamd zullen verzwijgen.' - The Guardian
'Tracey is something special.' - Jeanette Winterson
'Het materiaal dat Emin tot haar beschikking had is rijker dan dat van menige succesvolle autobiografie: ze leidt een opmerkelijk leven.' - The Times Literary Supplement


Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  J.M. Meulenhoff
 • ISBN:
  9789029077880
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  220
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  September 2006
 • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.