Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Twee werelden - Robyn Carr

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  HarperCollins
 • ISBN:
  9789402765403
 • Bindwijze:
  EPUB met digitaal watermerk
 • Aantal Pagina's:
  264
 • Druk:
  1e
 • Publicatiedatum:
  mei 2022

Twee werelden [e-Book]

Robyn Carr

Beoordeel dit boek als eerste!
e-Book   Nieuw vanaf € 7,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Thunder Point 4 – Twee werelden
De Thunder Pointserie
 
Na een zware klus waarbij ze gewond is geraakt, besluit FBI-agent Laine Carrington dat het tijd is om wat afstand te nemen van haar hectische leven in Boston. Ze neemt langdurig verlof op en vestigt zich tijdelijk in Thunder Point. Op deze veilige plek hoopt ze tot rust te komen en mensen weer te leren vertrouwen.
 
Eric Gentry heeft fouten gemaakt in zijn jeugd, maar nu is hij vastbesloten alles goed te doen. Als hij ontdekt dat hij een dochter heeft, verhuist hij naar haar woonplaats, Thunder Point. Hij droomt ervan zich hier eindelijk echt te settelen. Dat hij eenzaam is, heeft hij geaccepteerd… Een man met zijn verleden is nu eenmaal geen prins op een wit paard.
 
Als Laine en Eric elkaar ontmoeten, vallen ze als een blok voor elkaar. Tegelijk beseffen ze dat ze uit heel andere werelden komen. En het is nog maar de vraag of de afstand tussen hen ooit te overbruggen is...Nadat ze tijdens haar werk gewond is geraakt, besluit FBI-agent Laine Carrington dat het tijd is om wat afstand te nemen van haar hectische leven in Boston. Ze neemt langdurig verlof op en vestigt zich tijdelijk in het idyllische Thunder Point. Op deze veilige plek hoopt ze tot rust te komen en het vertrouwen in mensen weer terug te krijgen. Daar ontmoet ze Eric Gentry, een aantrekkelijke man die in zijn jeugd een paar grote fouten heeft gemaakt. Ze valt als een blok voor hem, maar ze beseft wel dat ze uit totaal andere werelden komen. Is ze wel in staat om hem ooit echt te vertrouwen?
 

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Vestiging
Prijs
Centraal Magazijn
e-Book
€ 7,99
Download direct dit e-book

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht