Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Uitgesteld afscheid - Julia Leigh

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Cossee
 • ISBN:
  9789059362017
 • Bindwijze:
  Hardcover
 • Aantal Pagina's:
  121
 • Genre:
  Romantische fictie

Uitgesteld afscheid

Julia Leigh

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardcover  Tweedehands vanaf € 5,00.

Omschrijving

Na een afwezigheid van twaalf jaar is Olivia terug in Frankrijk, in het labyrintische landhuis waar ze is opgegroeid. Ze is weg bij haar man en is met haar twee kinderen uit Australiƫ gekomen om hen voor te stellen aan de grootmoeder die ze nooit gekend hebben. Kort daarna keren Olivia's broer en zijn vrouw Sophie uit het ziekenhuis terug met hun vurig gewenste baby. Maar wat zien ze er treurig uit.Wat is er met het meisje in de reiswieg aan de hand?

Sophie en Marcus willen hun bij de geboorte gestorven baby begraven op het landgoed naast het graf van haar grootvader. Olivia, haar moeder en de kinderen doen hun best om aan de verlangens van Sophie tegemoet te komen, maar de aanwezigheid van het gestorven kindje en de onwil van Sophie om er afstand van te doen, leggen een steeds grotere druk op de huisgenoten. Subtiel, poƫtisch en met veel verbeeldingskracht leeft Julia Leigh zich in de familieleden in, die geconfronteerd worden met hun eigen heimelijke verlangens, met hun drijfveren en de dingen die ze moeten achterlaten om door te kunnen gaan.

Met haar uitgebalanceerde,weloverwogen stijl heeft Julia Leigh een aangrijpend verhaal geschreven over geboorte, dood, weder opleving en de vele kwesties die in familie verband onuitgesproken blijven.

'A strong and hypnotic piece of writing,' zei Don DeLillo over haar eerste roman Het tijgerspoor. Ook deze korte roman is subtiel en beklemmend, en overrompelt door de kracht waarmee het verhaal is verteld.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2
€ 5,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht