Doorgaan naar inhoud

Wildstone 2 [e-Book]

Een perfect plan / Vanaf die eerste kus / Alles op zijn plek

Wildstone 2 - Jill Shalvis
e-Book
Nieuw vanaf 19,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
19,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Deel 4 EEN PERFECT PLAN
Met Piper Manning valt niet te spotten. Ze moest ook wel taai en zelfstandig zijn, om in haar eentje haar broer en zus op te kunnen voeden. Nu die het huis uit zijn, hoeft ze alleen nog maar de woning van haar grootouders op te knappen en te verkopen, en dan kan haar eigen leven - mijlenver van Wildstone - eindelijk beginnen. Niets of niemand brengt haar van haar toekomstplannen af, zelfs geen man!

Alleen, dan loopt ze Camden Reid, de nieuwe Lekkere Kerel in Wildstone, tegen het lijf. Tot haar schrik beginnen er ineens allerlei onwelkome vlinders in haar buik te fladderen. En alsof die schok nog niet groot genoeg is, keren haar broer en zus allebei terug naar het stadje - en worden geheimen onthuld die haar leven totaal op zijn kop zetten...

Gaan Pipers plannen nu helemáál in rook op, of ligt haar toekomst juist een heel stuk dichter bij huis dan ze ooit had gedacht?

Deel 5 VANAF DIE EERSTE KUS
Brynn Turner wordt er wanhopig van. Waarom maakt ze steeds zo’n zootje van haar leven? Nu ook weer. Haar ex is er met haar geld vandoor, en ze keert met hangende pootjes terug naar Wildstone. Alsof dat al niet gênant genoeg is, belandt ze met een paniekaanval in het ziekenhuis. Daar komt ze Eli Thomas tegen, die nog net zo sexy is als vroeger, toen ze stiekem verliefd op hem was op zomerkamp.

Eli herkent Brynn meteen: ze ziet er nog even lief uit als toen ze hem jaren geleden vroeg om haar eerste kus. Maar niet alleen daarom heeft hij haar nooit kunnen vergeten. Ook vanwege Kinsey, zijn beste vriendin. Zij houdt namelijk al sinds zomerkamp iets voor Brynn verborgen, en het is hoog tijd dat ze het haar vertelt. Dus als hij hoort dat Brynn woonruimte zoekt, biedt hij haar een kamer aan in zijn strandhuis - waar Kinsey ook woont.

Brynn is onaangenaam verrast als ze ontdekt dat haar oude aartsvijand, Kinsey, haar nieuwe huisgenoot is. Toch wil ze haar best een kans geven - al is het maar voor Eli, die ze met de dag leuker vindt. Maar net wanneer het erop lijkt dat haar leven ditmaal géén zootje wordt, schopt Kinsey alles in de war... 

Deel 6 ALLES OP ZIJN PLEK
Wanneer Maze naar Wildstone terugkeert voor de bruiloft van Cat, haar voormalige bff, wordt ze na jaren weer herenigd met haar vriendenclub van vroeger. Als tieners uit hetzelfde pleeggezin waren Maze, Cat, Heather en Walker onafscheidelijk, totdat een tragedie hen uit elkaar dreef. Nu ze als volwassenen weer bij elkaar zijn in hun vertrouwde blokhut aan het meer, zou elk van hen het liefst de draad weer oppakken - maar dan moeten er nog wel de nodige obstakels worden overwonnen.

Hoewel ze vrijwel meteen terugvallen in hun oude rol - Maze de onbesuisde leider, Cat de moederkloek, Heather het kleine zusje en Walker de mysterieuze held - zijn ze alle vier onmiskenbaar veranderd in de afgelopen jaren. Wat is er met de onschuldige Heather gebeurd, nu ze ineens een kindje blijkt te hebben? Kunnen Maze en Cat hun oude vriendschap nieuw leven inblazen? En blijven Maze en Walker de strijd met elkaar aanbinden, of durven ze eindelijk toe te geven aan hun ware gevoelens voor elkaar?

Deze boeken zijn afzonderlijk te lezen en zijn ook los verkrijgbaar.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.