Doorgaan naar inhoud

Zuiderziel

Zuiderziel - Rick de Leeuw
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

"Ik laat me meestal voortwaaien. Mijn mening kan van dag tot dag verschillen. Net als het beeld dat ik van mezelf heb. In confrontaties met de buitenwereld ben ik nog steeds nerveus. Een grote onzekerheid maakt zich van mij meester als mij naar mijn mening over iets gevraagd wordt, of om enig inzicht over mijzelf te geven. In mijn boeken en gedichten geef ik veel van mezelf prijs. Maar zelfs tegenover mijn beste vrienden vind ik het lastig om mij uit te spreken. Blijkbaar wil ik iets voor mezelf houden. Een buffer, tussen mij en de verwarrende werkelijkheid."

Zuiderziel is een boek dat vele genres in zich herbergt, als een genereus met drank en spijzen gevulde tafel op een zwoele zomeravond. Een tafel die plaats biedt aan een bont gezelschap uit Nederland en België, veelstemmig en divers.

De conversatie is soepel, de gesprekken openhartig en oprecht. Liederen klinken, poëzie verzacht en verhalen vol geestdrift, twijfel, verdriet en vreugde brengen gaandeweg de warme zuiderziel tot leven.

Na ruim twintig jaar zanger te zijn geweest van de populaire rockband Tröckener Kecks heeft Rick de Leeuw zich de voorbije jaren in vele richtingen ontwikkeld. Eerder verschenen van zijn hand de romans De laatste held (2000), en Comeback! (2004) en de dichtbundels planeet jeugd (2003) en halverwege (2005)




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.