Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen

Steun je boekhandel, koop lokaal online!

De coronacrisis heeft ook boekhandels hard geraakt. De Nederlandse zijn gesloten vanwege de lockdown, in België zijn ze weliswaar nog wel open maar worden ze beperkt bezocht. Via veel boekhandels kan nog wel online besteld worden. Vandaar dat op 14 januari de publiekscampagne ‘Steun je boekhandel’ van start is gegaan, die wij van harte ondersteunen.

 

Bekende auteurs

De campagne ‘Steun je boekhandel’ is een initiatief van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) en bestaat uit advertenties in landelijke en regionale dagbladen, online advertenties en diverse radiospotjes. Ook komen bekende auteurs in actie om de boekhandels te steunen. Onder anderen Simone van der Vlugt, Tommy Wieringa en Paulien Cornelisse doen mee. 
 

Lokaal online bestellen

De makers van de campagne richten zich tot het publiek met de boodschap: koop nu een boek, anders is straks je favoriete boekhandel er niet meer. Daarmee willen ze vooral de online verkoop van lokale boekhandels stimuleren. Dit is voor Nederlandse boekhandels nog het enige verkoopkanaal omdat lokaal afhalen niet mogelijk is gedurende de lockdown.
 

Rechtstreeks vanuit filialen

Op onze website deslegte.com kunnen boeken van al onze filialen en Centraal Magazijn online worden besteld. Wij zijn onze klanten bijzonder dankbaar dat daar nog volop gebruik van gemaakt wordt. Voor wie rechtstreeks vanuit de filialen wil bestellen kan terecht op de filiaalwebsites van onze boekhandels in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Antwerpen, Leuven, Gent en Mechelen. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om uw online bestelling te verzorgen.