Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De wereld - Jan van Oudheusden, J.L.G. van Oudheusden

Specificaties

De wereld

een kleine geschiedenis

Paperback  Tweedehands vanaf € 7,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Wat hebben de oude Grieken betekend voor de westerse beschaving? Waaraan ging het Romeinse Rijk ten onder? Welke lijnen lopen er van de Renaissance, via de Verlichting, naar het moderne politieke denken? Welke revolutionaire ontwikkelingen bracht de stoommachine in de goederenproductie en het vervoer? Droeg de uitkomst van de Eerste Wereldoorlog al direct de kiemen van een nieuwe wereldbrand? Waar liggen de wortels van de spanningen in het Midden-Oosten?
Op deze vragen en honderden andere geeft De wereld een bondig antwoord. Jan van Oudheusden schetst de grote lijnen van de wereldgeschiedenis, vanaf de vroegste tijden tot in de eenentwintigste eeuw. Het boek kent een overzichtelijke opbouw en is helder geschreven. Een handig naslagwerk voor eenieder die zijn historische kennis wil opfrissen.
Het laatste hoofdstuk levert een samenhangende beschrijving van de nu al zo bewogen geschiedenis van de eenentwintigste eeuw.

Dr. Jan van Oudheusden (1949) is historicus, docent en auteur. Hij schreef onder meer overzichtsboeken over de geschiedenis van Amerika, van China, van het Midden-Oosten en van de Eerste Wereldoorlog.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

1 van 5 sterren

Gebaseerd op 1 beoordeling.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht