Doorgaan naar inhoud

Grammatica Italiaans

Grammatica Italiaans - H. Brinker
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Voor als u precies wilt weten hoe het zit met de grammaticaregels van een vreemde taal. De uitleg is helder en de vele voorbeelden zorgen voor een duidelijke illustratie van de behandelde grammaticale verschijnselen. De Prisma grammatica's zijn inmiddels een begrip. Onmisbaar voor taalstudenten of cursisten en voor iedereen die de regels van het Italiaans perfect wil toepassen.
De Prisma Grammatica Italiaans heeft in de loop van 30 jaar haar bruikbaarheid bewezen. Het boek is een ideaal naslagwerk voor wie snel een taalkundig probleem wil oplossen. Het is ook zeer goed te gebruiken als cursusboek, zowel door de beginner als door degene die zijn of haar oude kennis wil opfrissen of verdiepen. De tekst biedt méér dan een spraakkunst voor gewoon schoolgebruik.
In deze nieuwe druk zijn veel grammaticaregels verduidelijkt en zijn extra onderwerpen toegevoegd, vooral op het gebied van de alledaagse spreektaal. De indeling in niveaus voor beginners en gevorderden (met aparte oefeningen voor beide niveaus) is gehandhaafd.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.