Doorgaan naar inhoud

Het dwarse vogelboek

Het dwarse vogelboek - Siegfried Woldhek
Hardback
Nieuw vanaf 32,50

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
32,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame soort te scoren. Zodra er een vinkje bij de naam kan worden gezet, gaat de wedstrijd weer door, op naar de volgende soort.

Voor Woldhek is dit een karikatuur van het vogelkijken. Voor hem ligt het genot in het openen van al je zintuigen en je verwonderen over de kleuren, geluiden en gedragingen die je dan beleeft. In Het dwarse vogelboek zijn de mooiste vogelfoto’s verzameld die hij in Nederland en daarbuiten maakte. Ze zijn voorzien van Woldheks ironische én leerzame commentaar, dat vele vogelliefhebbers zal verrassen.

‘Siegfried Woldhek weet veel van vogels en heeft er een eigen kijk op. Dat blijkt wel uit de tekst in dit prachtige kijkboek. Maar ze vastleggen met foto’s, die zowel actie als karakter vertonen kan hij ook. Dat bewijst hij in dit bijzondere boek, vol met inspirerende foto’s.’ Frans Lanting




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.